17 september 2018

Behandelingen

NIEUW:
CRYOPEN BEHANDELING

Met cryotherapie kunnen we gemakkelijk, snel en doeltreffend diverse goedaardige huidoneffenheden op een vrijwel pijnloze manier behandelen. Hiervoor gebruiken we de Cryopen die met direct inzetbare vrieskracht tot op de millimeter nauwkeurig werkt. ongemak voor u als klant wordt voorkomen doordat behandeling van gezond weefsel wordt vermeden. Ten gevolge van de bevriezing vindt er weefselbeschadiging plaats in het behandelend gebied. Het behandelend gebied sterft af en wordt binnen 10 tot 14 dagen vervangen door nieuwe, gezonde huid.  Zo nodig kan de behandeling herhaald worden.

Voordelen van de cryotherapie :

  • Ideaal voor het verwijderen van storende huidoneffenheden. 
  • Uiterst precies kunnen behandelen zorgt voor minder ongemak. 
  • Geen verdoving nodig en vrijwel pijnloos.
  • behandeltijd van maar enkele seconden.

Prijzen vanaf €35,-

Gezicht_grijs
BEAUTY 
BEHANDELING

Door een goede skin check wordt de behandeling met de juiste producten op uw huid aangepast. Hierdoor bereiken we het resultaat wat u wilt.

Image1
MICRO
NEEDLING

Micro needling maakt door middel van verschillende naaldjes, kleine verticale geultjes in de huid die aan de buitenkant niet echt zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier net genoeg ”geopend” op geactiveerd te worden. De huid wordt gestimuleerd om collageen en elastieke aan te maken wat een stevigere en gladdere huid oplevert. Acne littekens, huidverslapping, pigmentvlekken en fijne lijntjes worden oppervlakkiger.

Ik SKIN & ACNÉ
PUMPKIN PROGRAM

Een behandeling gericht op actieve acne waarbij we de huid intensief gaan reinigen en de talgproductie gaan reguleren. onder actief acne verstaan we een huid waarbij er actieve ontstekingen zichtbaar zijn op de huid. u huid wordt behandeld met een fruitzuur waardoor we huid diep gaan reinigen. Daarnaast ontvangt u thuis advies om de acne huid onder controle te houden.

IK SKIN & ACNÉ 
ORGANIC PEEL PROGRAM

Een behandeling waarbij we ons gaan richten het herstellen van de huid. Doormiddel van fruitzuren en een gommage peeling gaan we de bovenste huidlaag verdunnen waardoor littekens/ putjes minder worden. Daarnaast ontvangt u thuis advies om de acne huid onder controle te houden.

Massage_grijs
MASSAGE

Bent u toe aan ontspanning? Door een rugmassage komt u weer helemaal tot rust.

Harsen_grijs
HARSEN

Harsen is een goede manier om je ongewenste haartjes te verwijderen zonder dat ze terug komen als stoppels. Harsen heeft een langdurig effect en je huid voelt glad aan.

Voeten_grijs
PEDICURE/
MANICURE

Met een manicure of pedicure behandeling geeft u uw handen of voeten een optimale verzorging.

Quida_grijs
QUIDA 
GELLAK

Met de gellak van Quida Nailproducts blijven uw nagels er 2 tot 3 weken mooi verzorgd uitzien.

Logo_grijs
CADEAUBONNEN

Beauty & Feet heeft cadeaubonnen in ieder gewenst bedrag.

Producten2_grijs
PRIJZEN & 
BEHANDELINGEN

Bent u benieuwd naar de prijzen van de behandelingen? Bekijk de lijst met behandelingen en prijzen eens. Er zit vast en zeker een passende behandeling voor u bij.